Pihasuunnittelu

Suunnittelupöydällä on jo kesä

31.01.2023

Uusi vuosi on alkamassa, lumitöitä tehdään kiivaasti ja jouluvalot kirkastavat pimeitä iltoja. Viherkuution konttorilla tehdään jo ensi kesää.  Talvi on mainiota aikaa niiden pihojen suunnittelulle, joissa tonttikäynti tehtiin syksyllä ennen lumien tuloa. Talvella suunnittelijan työpäivään liittyy monenlaista; hän punnitsee vaihtoehtoja, valitsee materiaaleja ja lisäksi hankitaan lupia ja varataan urakoitsijoita kevään töiden aloitukseen. Toimiva piha on käyttäjiensä näköinen, selkeä ja huoliteltu kokonaisuus, jossa myös ympäristön vaatimukset on otettu huomioon. Kevät tulee keikkuen ja kun se sitten tulee, Viherkuutiossa ollaan valmiina uusien pihojen tekemiseen. 

Uudet suunnittelukohteet, pihakäynnit ja pihan rakentamiskohteet varataan nyt. Pihan suunnittelijoiden ja rakentajien kalenteri elää jo nyt ensi kevättä ja kesää. 

Haluatko toteuttaa pihaprojektisi pääosin itse?

Pihaprojektin työvaiheet ja toteutus voivat tuntua hankalilta. Me voimme auttaa projektin aikatauluttamisessa, työvaiheiden järjestämisessä, työryhmän ja tekijöiden etsimisessä tai toimimme sopimuksen mukaan työnjohtajina pihaprojektissa. Suuremmissa projekteissa vihervalvoja auttaa pitämään rakentamisen aikataulut, tavoitteet, työvaiheet, materiaalit ja työn tekemisen laadun suunnitelmien mukaisena.

Jos mielessäsi on pihan remontti tai uuden pihan rakentaminen ammattilaisten avulla tulevan kauden aikana, ota yhteyttä ja varaa #meviherkuutiolaiset pihallesi jo nyt, sillä keväällä varataan jo syksyä ja seuraavaa kautta. 

Myös ensi kesän hoitokohteita sovitaan jo. #meviherkuutiolaisten apu säännöllisessä pihan hoitamisessa sopii oman pihan lisäksi helpottamaan vaikkapa vanhempien tai isovanhempien pihatöitä. Tee hoitosopimus ja voit viettää huoletonta kesää.

Muistathan, että pihan rakennustyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin.

Viherkuutio logo
Viherkuutio Oy ja #meviherkuutiolaiset olemme vihreän rakentamisen ammattilaisia. Toteutamme ja hoidamme kaikenlaisia ja -kokoisia pihoja Kymenlaakson ja Loviisan alueella. Olemme oikea kumppani vihreän fiiliksen luomisessa kaikille pihojen omistajille tai sellaiseksi haaveileville.
© 2024 Viherkuutio Oy
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram