YKSITYISILLE

Piha kuten haluat

Piha ja puutarha ovat käyttäjiensä tarpeiden, maun ja mahdollisuuksien sekä paikallisten olosuhteiden näköisiä. Pihat eivät synny itsekseen, vaan ne suunnitellaan ja rakennetaan. Piha pysyvät kunnossa hyvällä hoidolla. Ajan, tarpeiden ja toiveiden muuttuessa tulee myös uudistamisen hetki.
Tutustu palveluihimme

Pihasuunnittelu

Piha ja puutarha ovat parhaimmillaan kodin tai vapaa-ajan asunnon oleskelu-, leikki- ja harrastustiloja. Pihan materiaalit sopivat talon väreihin ja tyyliin. Tilat on suunniteltu tontinkäyttösuunnitelmassa niin, että kaikille toiminnoille on luontevat paikkansa, materiaalit sopivat rakennusten tyyliin ja väreihin ja pihan hoitaminen on helppoa.

Uuden pihan suunnittelu kannattaa aloittaa, kun rakennushanke on vielä piirustuspöydällä, jolloin pihan budjetti, rakennustyöt sekä toiveet valmiin pihan elementeistä otetaan huomioon alusta asti. Samoin suunnitellaan pihan peruskorjaus. Siihen liittyy usein myös olemassa olevien elementtien hyödyntämistä tai purkamista. Muutos voi olla pieni tai suuri, se on aina tärkeä käyttäjille.

Toimiva piha on käyttäjiensä näköinen, selkeä ja huoliteltu kokonaisuus, jossa myös ympäristön vaatimukset on otettu huomioon.
Lisää suunnittelusta minnaharju.fi

Pihaneuvonta

Pihaneuvontakäynnillä käymme läpi pihan ja puutarhan ongelmakohtia ja pohdimme niihin ratkaisuvaihtoehtoja paikan päällä. Käymme läpi pihan tilat, toiminnot ja rakenteet. Tarkastamme kasvillisuuden kunnon sekä katsomme mitä kasveja kannattaisi poistaa ja säilyttää, mitä siirtää tai hoitoleikata, mitä uudistaa kokonaan. Saat paikan päällä halutessasi ehdotuksia pihan toimintojen muutoksille ja uudisrakentamiselle. Pihaneuvontakäynti on kertakäynti, jonka kesto on kaksi tuntia. Halutessasi voit tehdä itse muistiinpanoja neuvontakierroksella käydyistä asioista. Pihan hoito-ohjeet voi tilata erikseen.
Pihaneuvonta yksityisille
Pihaneuvonta yksityisille

Pihaprojektin johtaminen

Haluatko toteuttaa pihaprojektisi pääosin itse? Pihaprojektin työvaiheet ja toteutus voivat tuntua hankalilta. Me voimme auttaa projektin aikatauluttamisessa, työvaiheiden järjestämisessä, työryhmän ja tekijöiden etsimisessä tai toimimme sopimuksen mukaan työnjohtajina pihaprojektissa.

Suuremmissa projekteissa vihervalvoja auttaa pitämään rakentamisen aikataulut, tavoitteet, työvaiheet, materiaalit ja työn tekemisen laadun suunnitelmien mukaisena.
Lue lisää minnaharju.fi

Rakentaminen

Puutarhan hoito on vaivatonta ja piha säilyttää ryhtinsä vuosikymmeniä, kun pihan rakenteiden pohjatyöt sekä rakenteet tehdään huolella. Muutaman neliön voit ehkä rakentaa itse, mutta ison alueen viherrakentamistyöt vaativat usein ammattilaisen apua.

#meviherkuutiolaiset toteutamme mm. piha- ja katukiveykset, muurit, portaat ja kiviaidat, vesiaiheet, kasvualustat, kasvien istutustyöt sekä kylvö- ja siirtonurmet. Hoidamme pihasi ja puutarhasi rakennustyöt ´avaimet käteen´. #meviherkuutiolaiset - kumppaneilta saat tarvittaessa myös alan ammattilaiset puurakentamiseen, sähkö- ja konetöihin sekä arboristipalveluihin.

Muistathan kotitalousvähennyksen rakentamistyöstä.

Pihanhoito

Kaikkia pihoja ja kaikkia pihan materiaaleja pitää huoltaa. #meviherkuutiolaiset opastamme tai teemme pihojen hoitotoimet puiden leikkaamisesta nurmen ajamiseen, kasvien hoitamiseen ja kovien pintojen huoltoon. Kysy rohkeasti! Kertakäyntien lisäksi suosittelemme hoitosopimusta. Kausi- tai kuukausisopimuksen mukaan pidämme pihastasi huolta puolestasi.

Muistathan kotitalousvähennyksen hoitotyöstä.

Vihervalvonta

Vihervalvoja toimii puolestasi hankkeissa tilaajan edustajana. Vihervalvonta on erikoisvalvontaa, jonka tekemiseen tarvitaan viheralan erikoisosaamista.

Vihervalvojan ammattitaitoa on valvoa ympäristörakentamisen ja ylläpidon urakoita, uudiskohteita sekä vanhojen kohteiden kunnostamista. Ammattitaitoinen vihervalvoja auttaa ongelmatilanteiden ratkaisemisessa ja muutosten totuttamisessa. Yhdessä vihervalvojan kanssa tilaaja vie hankkeen onnistuneesti loppuun suunnitteluvaiheesta takuuajan loppuun asti.

Lue lisää minnaharju.fi
Vihervalvonta yksityisille
Kasvihuoneen vihersisustus

Vihersisustus

Viherkasvit tekevät sisä- ja ulkotilastasi enemmän kuin tavallisen tilan! Ennakkoluuloton, rohkea ja uudenlainen kasviseinä, viherasetelma ja -istutus ilahduttavat, vähentävät stressiä ja saavat tilan elämään. Huollamme kasvit sopimuksen mukaan, jolloin tilan käyttäjälle jää vain nauttiminen!

Ota yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme. Parhaiten tavoitat meidät oheisen lomakkeen avulla. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@viherkuutio.fi tai soittaa puh. 040 090 6156. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Puheluihin vastaamme arkisin klo 9-16.
Yhteydenotto yksityiset
Viherkuutio logo
Viherkuutio Oy ja #meviherkuutiolaiset olemme vihreän rakentamisen ammattilaisia. Toteutamme ja hoidamme kaikenlaisia ja -kokoisia pihoja Kymenlaakson ja Loviisan alueella. Olemme oikea kumppani vihreän fiiliksen luomisessa kaikille pihojen omistajille tai sellaiseksi haaveileville.
© 2024 Viherkuutio Oy
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram