YRITYKSILLE

Pihasi on käyntikorttisi

Yrityksessä asioivat näkevät ensimmäisenä pihan. Hyvin suunnitellulla, toteutetulla ja hoidetulla pihalla pysäköinti on sujuvaa, kulkuväylät ohjaavat oikealle ovelle, istutukset ja kauden kasvit ruukuissaan toivottavat vierailijat käymään peremmälle ja oman väen tulemaan töihin hyvillä mielin. Yritysilme alkaa jo pihasta, isosta tai pienemmästä. Kutsuva ja hyvin hoidettu piha ja sisääntulo kuuluvat kaikille yrityksille. Piha-alueen hoidosta ei tarvitse huolehtia, sillä yritysten tarpeisiin teemme räätälöidyn hoitosopimuksen.
LUE LISÄÄ

Yrityspihan suunnittelu

Yrityspihoissa korostuvat asioinnin helppous pysäköintitiloineen ja kulkuväylineen. Pihan materiaalit sopivat talon, yrityksen ja toiminnan väreihin ja tyyliin. Uutta yritystilaa suunniteltaessa tai uuden yrityksen muuttaessa jo rakennettuun tilaan, pihan suunnittelu kannattaa ottaa tehtävälistalle mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Silloin pihan budjetti, rakennustyöt sekä toiveet valmiin pihan elementeistä huomioidaan alusta asti. Samoin suunnitellaan pihan peruskorjaus. Siihen liittyy usein myös olemassa olevien elementtien hyödyntämistä tai purkamista.
Lisää suunnittelusta minnaharju.fi

Pihaneuvonta

Palvelemme pihaneuvontakäynneillä myös yrityksiä.

Pihaneuvontakäynnillä käymme läpi pihan ongelmakohtia ja pohdimme niihin ratkaisuvaihtoehtoja paikan päällä. Käymme läpi pihan tilat, toiminnot ja rakenteet. Tarkastamme kasvillisuuden kunnon sekä katsomme mitä kasveja kannattaisi poistaa ja säilyttää, mitä siirtää tai hoitoleikata, mitä uudistaa kokonaan. Saat paikan päällä halutessasi ehdotuksia pihan toimintojen muutoksille ja uudisrakentamiselle. 

Pihaneuvontakäynti on kertakäynti, jonka kesto on kaksi tuntia. Halutessasi voit tehdä itse muistiinpanoja neuvontakierroksella käydyistä asioista. Pihan hoito-ohjeet voi tilata erikseen tai voit pyytää hoitosopimustarjouksen yrityksesi pihan kausi- tai ylläpitohoidosta.
Pihaneuvonta yrityksille

Pihaprojektin johtaminen

Viherkuution kokeneet ammattilaiset tuovat lisävoimaa rakennushankkeiden työnjohtoon. Me autamme projektin aikatauluttamisessa, työvaiheiden järjestämisessä ja huolehdimme viherrakentamiseen osallistuvien perehdytyksestä.

Suuremmissa projekteissa vihervalvoja auttaa pitämään rakentamisen aikataulut, tavoitteet, työvaiheet, materiaalit ja työn tekemisen laadun suunnitelmien mukaisena. Hankedokumentointi kuuluu aina toimintatapaamme.
Lue lisää minnaharju.fi

Rakentaminen

Yrityksesi piha säilyttää ryhtinsä pitkään, kun pihan rakenteiden pohjatyöt sekä rakenteet tehdään huolella.

#meviherkuutiolaiset toteutamme mm. piha- ja katukiveykset, muurit, portaat ja kiviaidat, vesiaiheet, kasvualustat, kasvien istutustyöt sekä kylvö- ja siirtonurmet. Hoidamme yrityksesi piha-alueen rakennustyöt ´avaimet käteen´. #meviherkuutiolaiset - kumppaneilta saat tarvittaessa myös alan ammattilaiset puurakentamiseen, sähkö- ja konetöihin sekä arboristipalveluihin.
Viherrakentaminen yrityksille

Kunnossapito

Kaikkia pihoja ja kaikkia pihan materiaaleja pitää huoltaa. #meviherkuutiolaiset opastamme tai teemme pihojen hoitotoimet puiden leikkaamisesta nurmen ajamiseen, kasvien hoitamiseen ja kovien pintojen huoltoon. Kysy rohkeasti! Kertakäyntien lisäksi suosittelemme yritykselle räätälöitävää hoitosopimusta.

Vihervalvonta

Kun yrityksesi piha-alueita rakennetaan, ota avuksi vihervalvoja. Vihervalvoja toimii hankkeissa tilaajan eli yrityksesi edustajana. Vihervalvonta on erikoisvalvontaa, jonka tekemiseen tarvitaan viheralan erikoisosaamista.

Vihervalvojan ammattitaitoa on valvoa ympäristörakentamisen ja ylläpidon urakoita, uudiskohteita sekä vanhojen kohteiden kunnostamista. Ammattitaitoinen vihervalvoja auttaa ongelmatilanteiden ratkaisemisessa ja muutosten totuttamisessa. Yhdessä vihervalvojan kanssa tilaaja vie hankkeen onnistuneesti loppuun suunnitteluvaiheesta takuuajan loppuun asti.

Lue lisää minnaharju.fi
Vihersisustus yrityksille

Vihersisustus

Yritysten piha-alueiden rakentamisen ja hoitamisen lisäksi #meviherkuutiolaiset rakennamme ja hoidamme myös yrityksen sisätilojen kasvit viherkasviruukuista viherseiniin. Viherkasvit tekevät sisä- ja ulkotilastasi enemmän kuin tavallisen tilan! Ennakkoluuloton, rohkea ja uudenlainen kasviseinä, viherasetelma ja -istutus ilahduttavat, vähentävät stressiä ja tekevät yrityksen tiloista viihtyisät. Huollamme kasvit sopimuksen mukaan, hoitosopimus on varma valinta! Kysy lisää!

Ota yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme. Parhaiten tavoitat meidät oheisen lomakkeen avulla. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@viherkuutio.fi tai soittaa puh. 040 090 6156. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Puheluihin vastaamme arkisin klo 9-16.
Yhteydenotto yrityksille
Viherkuutio logo
Viherkuutio Oy ja #meviherkuutiolaiset olemme vihreän rakentamisen ammattilaisia. Toteutamme ja hoidamme kaikenlaisia ja -kokoisia pihoja Kymenlaakson ja Loviisan alueella. Olemme oikea kumppani vihreän fiiliksen luomisessa kaikille pihojen omistajille tai sellaiseksi haaveileville.
© 2024 Viherkuutio Oy
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram