TALOYHTIÖILLE

Vihreää lisäarvoa asukkaille ja kiinteistölle

Laadukkaasti suunniteltu, rakennettu ja hoidettu piha on oleellinen osa nykypäivän asumista. Viherkuutio on kokenut kumppani taloyhtiön hallitukselle ja isännöitsijälle ulkotilojen suunnitteluun, rakentamiseen, kunnossapitoon ja kunnon arviointiin. Taloyhtiössä pihahanke käy läpi monta vaihetta, joissa kaikissa maisemasuunnittelija auttaa eteenpäin.
LUE LISÄÄ

Pihan suunnittelu

Kun taloyhtiössä on tehty päätös pihan rakentamisesta, uudistamisesta tai sen kunnossapidosta, maisemasuunnittelija tekee tilauksen, tarpeiden ja toiveiden sekä budjetin mukaisen alustavan design -suunnitelman. Tarvittaessa muutokset ovat suuriakin ja silloin maisemasuunnittelija tekee myös tontinkäyttösuunnitelman. Taloyhtiön toimintatapojen mukaisesti edetään lopulliseen suunnitelmaan ja sen hyväksymiseen.
Lisää suunnittelusta minnaharju.fi

Pihan rakentaminen

Suunnitelmien hyväksymisen jälkeen suunnittelija voi auttaa tarvittaessa urakoitsijoiden valinnassa tai Viherkuutiolta voi pyytää tarjouksen myös pihan rakentamisesta. #meviherkuutiolaiset olemme kokeneita piharakentajia niin maanrakennuksen, pihan pintojen kuin viherrakentamisen erikoisosaajina maalla ja merellä. Kauttamme rakentamisen kaikki tarvittavat ammattilaiset puu- ja kivirakentamisesta sähkötöihin.

Viherkuutio kuuluu Vastuu Groupin Luotettava kumppani -järjestelmän piiriin ja hoidamme hankkeiden vaatiman dokumentoinnin osaltamme alusta loppuun asti.

Projektin johtaminen

Pihaprojektin työvaiheet ja toteutus voivat tuntua taloyhtiössäkin hankalilta. Me autamme projektin aikatauluttamisessa, työvaiheiden järjestämisessä ja tekemisessä ja toimimme työnjohtajina pihaprojektissa. Huolehdimme hankkeeseen osallistujien perehdytyksestä ja tarvittaessa hankkeen yleisestä viestinnästä.

Suuremmissa projekteissa vihervalvoja auttaa pitämään rakentamisen aikataulut, tavoitteet, työvaiheet, materiaalit ja työn tekemisen laadun suunnitelmien mukaisena. Hankedokumentointi kuuluu aina toimintatapaamme.

Vihervalvonta

Vihervalvoja toimii taloyhtiön puolesta hankkeissa tilaajan edustajana. Vihervalvonta on erikoisvalvontaa, jonka tekemiseen tarvitaan viheralan erikoisosaamista. Ympäristön rakentamiseen liittyy paljon määräyksiä ja suosituksia esimerkiksi turvallisuuteen ja esteettömyyteen, mittoihin ja materiaaleihin liittyen. Näiden huomioimisessa ja noudattamisessa taloyhtiöiden etu on ottaa hankkeeseen vihervalvoja.

Vihervalvojan ammattitaitoa on valvoa ympäristörakentamisen ja ylläpidon urakoita, uudiskohteita sekä vanhojen kohteiden kunnostamista. Ammattitaitoinen vihervalvoja auttaa tilaajaa viemään hankkeen onnistuneesti loppuun suunnitteluvaiheesta takuuajan loppuun asti.

Lue lisää minnaharju.fi
Vihervalvonta taloyhtiöille, yrityksille ja rakennusliikkeille
Taloyhtiöiden pihojen kunnossapito

Kunnossapito

Taloyhtiöiden ulkotilojen ja pihojen kunnossapito on osa kiinteistön arvon ylläpitoa ja lisäämistä. Ammattilaisten suunnittelemana ja toteuttamana pihalla toteutetaan vuoden mittaan oikeat toimenpiteet oikeaan aikaan, jolloin vältytään ongelmilta ja säästetään rahaa. Lisäksi yhteiset ulkotilat ovat aina käytettävissä ja lisäävät viihtyisyyttä ympäri vuoden. Taloyhtiölle laadimme myös kunnossapidon hoitosopimuksen.

Vihersisustus

Viherkasvit ja kausi-istutukset tekevät taloyhtiöiden yhteisistä sisä- ja ulkotiloista enemmän kuin tavallisia tiloja! Ennakkoluuloton, rohkea ja uudenlainen kasviseinä, viherasetelmat ja -istutukset lisäävät yhteisten tilojen viihtyisyyttä ja houkuttelevat käyttämään tiloja yhteisöllisyyttä tukien. Ulkotilojen lisäksi kerhotilat, saunatilat ja muut yhteiset tilat muuttuvat helposti viihtyisiksi vihersisustuksella. Huollamme kasvit sopimuksen mukaan, jolloin tilan käyttäjille jää vain nauttiminen!
Vihersisutus yksityisille, taloyhtiöille, yrityksille. Kasvihuone.
Taloyhtiöt pihaneuvonta

Neuvonta

Taloyhtiöissäkin pihaneuvonta voi olla ensimmäinen askel ulkotilojen kohentamiseen. Pihaneuvontakäynnillä käymme läpi pihan ja ulkotilojen ongelmakohtia ja kehitämme niihin ratkaisuvaihtoehtoja paikan päällä. Tarkastamme kasvillisuuden kunnon sekä katsomme mitä kasveja kannattaisi poistaa ja säilyttää, mitä siirtää tai hoitoleikata, mitä uudistaa kokonaan. Samoin tarkastamme tarvittaessa pintojen kunnon ja kohentamisen tarpeen. Tarpeen mukaan voimme antaa ehdotuksia pihan toimintojen muutoksille ja uudisrakentamiselle. 

Pihaneuvontakäynti on kertakäynti, jonka kesto on kaksi tuntia. Taloyhtiön edustajan on hyvä tehdä muistiinpanoja neuvontakierroksella käydyistä asioista. Vinkkinä taloyhtiöille; asukaskyselyn avulla saadaan lisätietoja asukkaiden toiveista pihaympäristön kehittämiseksi.

Ota yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme. Parhaiten tavoitat meidät oheisen lomakkeen avulla. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@viherkuutio.fi tai soittaa puh. 040 090 6156. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Puheluihin vastaamme arkisin klo 9-16.
Yhteydenotto taloyhtiöt
Viherkuutio logo
Viherkuutio Oy ja #meviherkuutiolaiset olemme vihreän rakentamisen ammattilaisia. Toteutamme ja hoidamme kaikenlaisia ja -kokoisia pihoja Kymenlaakson ja Loviisan alueella. Olemme oikea kumppani vihreän fiiliksen luomisessa kaikille pihojen omistajille tai sellaiseksi haaveileville.
© 2024 Viherkuutio Oy
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram