RAKENNUSLIIKKEILLE

Ammatti­­taitoista lisävoimaa viher­rakentamiseen

Teemme yhteistyötä rakennusliikkeiden hankkeissa ja voimme tarjota myös osia suuremmista kokonaisuuksista. Julkisten hankintojen osaaminen, kilpailutukset sekä alihankintatyön prosessit ovat meille tuttuja ja Viherkuutio kuuluu myös Vastuu Groupin Luotettava kumppani -järjestelmään ja hoidamme hankkeiden vaatiman dokumentoinnin osaltamme alusta loppuun asti. #meviherkuutiolaisilla ovat aina kaikki tarvittavat pätevyydet suoritettuina ja voimassa.
LUE LISÄÄ

Projektin johtaminen

Viherkuution kokeneet ammattilaiset tuovat lisävoimaa rakennushankkeiden työnjohtoon. Me autamme projektin aikatauluttamisessa, työvaiheiden järjestämisessä ja huolehdimme viherrakentamiseen osallistuvien perehdytyksestä.
Suuremmissa projekteissa vihervalvoja auttaa pitämään rakentamisen aikataulut, tavoitteet, työvaiheet, materiaalit ja työn tekemisen laadun suunnitelmien mukaisena. Hankedokumentointi kuuluu aina toimintatapaamme.

Suunnittelu

Maisemasuunnittelija on yksi rakennushankkeen suunnittelun avainhenkilöistä. Rakennusliikkeen kannattaa ottaa suunnittelija mukaan jo alkuvaiheessa, jos suunnitelmia ei vielä ole tehty ja kyseessä on KVR- tai SR-urakka. Suunnittelijasta on apua mm. tontinkäyttösuunnitelman laatimisessa, säilytettävien kasvien tai maisemaelementtien sisällyttämisessä suunnitelmaan ja niiden suojaamisessa rakentamisen aikana. Lisäksi maisemasuunnittelijan erityisosaamista on ulkoalueiden toiminnallisuuden suunnittelu, joka voi vaikuttaa myös rakennusten, välineiden ja kulkuväylien sijoittamiseen tontille. Maisemasuunnittelija auttaa myös ongelma- ja muutostilanteiden ratkaisemisessa sekä valaistuksen suunnittelussa.

Mikäli suunnitelmat on lyöty jo lukkoon ja rakennusliite toteuttaa hankkeen valmiiden suunnitelmien pohjalta, maisemasuunnittelija auttaa mm. maanrakennuksen ja materiaalien suunnittelun ja hankintojen kanssa.

Rakentaminen

Suunnitelmien hyväksymisen jälkeen suunnittelija voi auttaa tarvittaessa urakoitsijoiden valinnassa tai Viherkuutiolta voi pyytää tarjouksen rakentamisesta. #meviherkuutiolaiset olemme kokeneita piharakentajia. Olemme maanrakennuksen, pihan pintojen ja viherrakentamisen erikoisosaajina. Projektiin on mahdollista kiinnittää kaikki viherrakentamisen eri vaiheissa tarvittavat ammattilaiset.

Kunnossapito

Projektien valmistumisen jälkeen on tärkeää, että kahden vuoden takuuaikana ulkotilojen ja pihojen kunnossapidosta huolehditaan ammattitaitoisesti urakkasopimuksen ja työselostuksen mukaisesti. Kasvit, pinnat ja välineet tarkastetaan ja niiden kunnosta huolehditaan. Ota #meviherkuutiolaiset huolehtimaan valmistuneen kohteen kunnossapidosta!

Ota yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme. Parhaiten tavoitat meidät oheisen lomakkeen avulla. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@viherkuutio.fi tai soittaa puh. 040 090 6156. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Puheluihin vastaamme arkisin klo 9-16.
Yhteydenotto rakennusliikkeet
Viherkuutio logo
Viherkuutio Oy ja #meviherkuutiolaiset olemme vihreän rakentamisen ammattilaisia. Toteutamme ja hoidamme kaikenlaisia ja -kokoisia pihoja Kymenlaakson ja Loviisan alueella. Olemme oikea kumppani vihreän fiiliksen luomisessa kaikille pihojen omistajille tai sellaiseksi haaveileville.
© 2024 Viherkuutio Oy
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram