Rekisteriseloste

Päivitetty 9.11.2022

Rekisterinpitäjä

Yrityksen nimi
Viherkuutio Oy

Osoite
Korjaamotie 2, 49400 HAMINA

Y-tunnus
3126008-3

Puhelinnumero
0400906156

Sähköposti
minna.harju@viherkuutio.fi

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Yrityksen nimi
Viherkuutio Oy

Osoite
Korjaamotie 2, 49400 HAMINA

Y-tunnus
3126008-3

Puhelinnumero
0400906156

Sähköposti
minna.harju@viherkuutio.fi

Miksi tietoja kerätään

  • Kerättäviä henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon, sekä palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen.
  • Kerättäviä henkilötietoja käytetään palaute-/yhteydenottolomakkeen yhteydenottojen mahdollistamiseen.
  • Lisäksi henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin

Rekisterin tietosisältö

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Katuosoite
  • Postinumero
  • Postitoimipaikka

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja kerätään henkilöltä itseltään

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

  • Rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa muun muassa rekisterinpitäjän valikoimille yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole kieltänyt tietojensa tällaista luovuttamista.
  • Tietoja luovutetaan yrityksen ulkopuolelle ainoastaan niiltä osin, kun tilausten toimittaminen ja tekniset ratkaisut sitä vaativat.
  • Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
  • Tietoja voidaan siirtää EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle henkilötietolain sallimalla tavalla.

Evästeiden (cookies) käyttö

Palvelussa käytetään evästeitä. Evästeitä ja niiden avulla kerättäviä tietoja käytetään palveluiden tehokkuuden ja käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi.

Rekisterin suojaus

  • Tulosteina olevia henkilötietoja säilytetään rekisterinpitäjän toimitiloissa, tilat on lukittu, tiloissa on kulunvalvonta.
  • Sähköiset tiedot on suojattu palomuurilla
  • Sähköiset tiedot on suojattu käyttäjätunnuksin
  • Sähköiset tiedot on suojattu salasanoin
  • Tietojen käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.

Tarkastus- ja kielto-oikeus

  • Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26-28 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilötietorekisteriin on talletettu.
  • Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen: minna.harju@viherkuutio.fi
  • Tarkastuspyyntö voidaan myös esittää henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän toimipaikassa yllä mainitussa osoitteessa.
  • Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa toteutettuna.
Viherkuutio logo
Viherkuutio Oy ja #meviherkuutiolaiset olemme vihreän rakentamisen ammattilaisia. Toteutamme ja hoidamme kaikenlaisia ja -kokoisia pihoja Kymenlaakson ja Loviisan alueella. Olemme oikea kumppani vihreän fiiliksen luomisessa kaikille pihojen omistajille tai sellaiseksi haaveileville.
© 2022 Viherkuutio Oy
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram