Pihanhoito kastelu

Ota rennosti, ota avuksi pihan hoitosopimus

16.01.2024

Hoitosopimuksella edullisesti helpotusta pihan hoitoon

Aina ne on tehtävä, pihatyöt, oli kesä tai talvi. Puhumattakaan kevät- ja syystöistä ja lomillakin pitää tulla pihaa hoitamaan. Vanhempia autetaan viikonloppuisin pihahommissa ruohonleikkuusta haravointiin matkojenkin päästä. Tuntuuko tutulta? Ei huolta, apu löytyy soiton päästä!

Maailmalla palvelujen hankkiminen pihatöihin on jo arkipäivää. Suomessa pihojen hoitopalvelujen kysyntä on lisääntynyt vuosi vuodelta ja kokeilemisen jälkeen on ihmetelty, miten sitä on ennen pärjätty ilman hoitosopimusta. Hoitosopimuksen voi tehdä niin yksityiselle pihalle, taloyhtiön pihalle kuin yritystenkin pihoille. Ohessa esimerkkejä hoitosopimuksiin sisältyvistä töistä.

Miten hoitosopimus toimii?

Hoitosopimus tehdään aina kaudeksi kerrallaan ja aloitamme alkustartilla. Kevätkunnostus tehdään huhtikuussa (sisältää esimerkiksi ylläpitoleikkaukset, lannoitukset ja kalkitukset, kitkentä ja jätemaksut) ja syyskunnostus loka- / marraskuussa (sisältää esimerkiksi ylläpitoleikkaukset, lannoitukset (elokuussa) ja kalkitukset, kitkentä ja jätemaksut, puiden ja pensaiden lehtien poisto). Voit sopia myös kuukausihuollosta, joka sisältää istutusalueiden siistimisen kerran kuussa; touko-, kesä-, heinä-, elo-, syys- ja lokakuu (sisältää esimerkiksi kitkennän, tarvittavat ylläpitoleikkaukset ja jätemaksut).

Kesällä olisi ihana viettää aikaa lomaillen ilman nurmikonleikkuuhuolia. Nyt onnistuu! #meviherkuutiolaiset teemme puolestasi nurmikon huollon kaudesta riippuen huhti- / toukokuu – lokakuun aikana. Nurmikon huoltosopimukseen kuuluvat kevät- ja syyslannoitus, kalkitus sekä leikkaaminen hoitoluokan mukaisesti. Leikkuutyö pitää sisällään myös reuna-alueiden siimaamisen.

Toiveet ja tarpeet mukaan hoitosopimukseen

Muita toivottuja hoitosopimukseen lisättäviä pihan töitä ovat mm. pensaiden alasleikkuut, kastelut, paikkaistutukset, sora-alueiden kitkennät, kiveyksien ja asfalttialueiden pesut, rakenteiden korjaustyöt, puiden leikkaaminen, lehtien poisto muualta kuin istutusalueista, hiekotushiekan poisto istutusalueista, nurmikon ilmaaminen, kiveyksien myrkyttäminen rikkakasveja vastaan ja kuorikatteen levittäminen. Myös kausikasvien hoidosta voi sopia. Ota yhteyttä ja sovitaan sinulle sopiva hoitokokonaisuus.

Kaikkia pihoja ja kaikkia pihan materiaaleja pitää huoltaa. Ulkotilojen ja pihojen kunnossapito on osa kiinteistön arvon ylläpitoa ja lisäämistä. Muistathan, että saat kotitalousvähennyksen hoitotyöstä!

Ota yhteyttä asiakaspalvelu@viherkuutio.fi ja pidetään pihat kunnossa!

Viherkuutio logo
Viherkuutio Oy ja #meviherkuutiolaiset olemme vihreän rakentamisen ammattilaisia. Toteutamme ja hoidamme kaikenlaisia ja -kokoisia pihoja Kymenlaakson ja Loviisan alueella. Olemme oikea kumppani vihreän fiiliksen luomisessa kaikille pihojen omistajille tai sellaiseksi haaveileville.
© 2024 Viherkuutio Oy
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram