Viherkuution
workshopit

Workshopit ovat yrityksille ja yhdistyksille sekä ystäväporukoille loistava hyvinvointitapahtuma! Kysy tarjousta räätälöidystä workshop-tapahtumasta omalle ryhmällesi!
TULE MUKAAN

Käsillätekemisen iloa workshopeissa

Viherkuution suositut workshopit ovat ilahduttava ja innostava keino irtautua hetkeksi arjesta. Käsillä tekeminen, uusien taitojen oppiminen, yhteisöllisyyden kokeminen, onnistumisen ilo ja hyvä, tyytyväinen mieli ovat läsnä kaikissa workshopeissamme, joita järjestämme yhteistyössä upeiden, idearikkaiden ja osaavien kumppaniemme kanssa syksystä kevääseen koko talvikauden.

Olemme järjestäneet toivottuja workshopeja illan lyhytkursseista päivän ja viikonlopun kestäviin kursseihin, joiden aikana ehditään toteuttaa varmasti teitä ilahduttavia luomuksia ja kokea elämänmyönteisiä hetkiä osaavassa ohjauksessa ja hyvässä seurassa. Workshopeihin saat tarvittavat välineet ja materiaalit paikan päältä, helppoa!

Pyydä tarjous workshop -tapahtumasta!
Ota yhteyttä
Viherkuution workshopit
Viherkuutio logo
Viherkuutio Oy ja #meviherkuutiolaiset olemme vihreän rakentamisen ammattilaisia. Toteutamme ja hoidamme kaikenlaisia ja -kokoisia pihoja Kymenlaakson ja Loviisan alueella. Olemme oikea kumppani vihreän fiiliksen luomisessa kaikille pihojen omistajille tai sellaiseksi haaveileville.
© 2024 Viherkuutio Oy
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram