Viherkuution
workshopit

Irtaudu arjesta hetkiseksi ja osallistu suosittuihin workshop -tapahtumiin. 
Workshopit ovat myös yrityksille ja yhdistyksille sekä ystäväporukoille loistava hyvinvointitapahtuma! Kysy tarjousta räätälöidystä workshop-tapahtumasta omalle ryhmällesi!
TULE MUKAAN

Käsillätekemisen iloa workshopeissa

Viherkuution suositut workshopit ovat ilahduttava ja innostava keino irtautua hetkeksi arjesta. Käsillä tekeminen, uusien taitojen oppiminen, yhteisöllisyyden kokeminen, onnistumisen ilo ja hyvä, tyytyväinen mieli ovat läsnä kaikissa workshopeissamme, joita järjestämme yhteistyössä upeiden, idearikkaiden ja osaavien kumppaniemme kanssa syksystä kevääseen koko talvikauden.

Jo perinteiksi monelle muodostuneet talven kranssikurssit jatkavat ohjelmistossa ja olemme saaneet kysyttyjä workshopeja lisää kalenteriin. Olemme lisänneet toivottuja uusia workshopeja illan lyhytkursseista päivän ja viikonlopun kestäviin kursseihin, joiden aikana ehditään toteuttaa varmasti sinua ja myös ystävääsi ilahduttavia luomuksia ja kokea elämänmyönteisiä hetkiä osaavassa ohjauksessa ja hyvässä seurassa. Workshopeihin voit tulla yksin tai ystävien kanssa, saat tarvittavat välineet ja materiaalit paikan päältä, helppoa!

Tutustu workshop -kalenteriin ja varaa paikkasi ennen kuin kurssit täyttyvät!
Viherkuution workshopit

Paikka

Paikka
to 06.04.2023 17:30

Pääsiäiskimppu

Vihdoin kevät! Tervetuloa siis loihtimaan kevään kukkasesongin kauneimmista kukista kukkakimppu pääsiäispöytään.Kurssilla opit tekemään Sammalsydämen floristin ohjeistuksella rennon runsaan ja modernin...

LUE LISÄÄ
Viherkuutio logo
Viherkuutio Oy ja #meviherkuutiolaiset olemme vihreän rakentamisen ammattilaisia. Toteutamme ja hoidamme kaikenlaisia ja -kokoisia pihoja Kymenlaakson ja Loviisan alueella. Olemme oikea kumppani vihreän fiiliksen luomisessa kaikille pihojen omistajille tai sellaiseksi haaveileville.
© 2023 Viherkuutio Oy
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram