• Perustuksista viimeistelyyn

    Perustuksista viimeistelyyn

    Huolella suunniteltu ja taidolla tehty piha kestää aikaa ja katsetta!

  • Yksityiskohdat luovat kokonaisuuden

    Yksityiskohdat luovat kokonaisuuden

    Nauti yksityiskohdista vuoden jokaisena päivänä. Omalla pihalla.

Pihan perustaminen

Pihan perustaminen

Ammattitaitoisesti ja oikeilla tuotteilla perustettu piha on vaivaton ja se säilyttää ryhtinsä vuosikymmeniä. Monelta ongelmakohdalta vältytään niin rakennettavan pihan rakennusbudjetissa kuin itse rakennustöissäkin käyttämällä osaavaa apua.
Pehmeät pinnat

Pehmeät pinnat

Pihan pehmeät osat koostuvat terveestä, kauniista ja ympärivuoden silmäniloa tarjoavasta kasvillisuudesta, kappaleen luontoa pihallesi tuovista niitty- ja kuntta alueista sekä kulutusta ja erilaisia sääoloja kestävästä nurmialueesta. Pihan pehmeillä elementeillä saadaan usein lisättyä viihtyisyyttä ja luonnonmukaisuutta.
Kovat pinnat

Kovat pinnat

Piha-alue voi jakautua käyttötarkoituksen mukaan erilaisille toiminnoille tarkoitettuihin alueisiin. Toimintojen mukaan koville pinnoille asetetaan vaatimuksia mm. liikennöitävyydelle, kulkuturvallisuudelle ja ulkonäölle. Ympäristön olosuhteet, rajoitukset ja mahdollisuudet on otettavat erilaisia kovia kulutuspintoja valittaessa ja rakennettaessa huomioon. Pihateiden sekä patioiden pinnat ja päällysteet luovat pihan ilmeen. Kuljemme pihatietä päivittäin, eikä ole samantekevää mihin astumme.

Viihtyisän ympäristön rakentaja

Haluatko nykyiselle pihallesi muutoksia? Kaipaako piha ja puutarhasi jotain uutta ja piristävää? Näyttävätkö pihasi kasvit ränsistyneiltä eivätkä ne viihdy? Onko puutarhassasi ongelmia? Haluatko käytännön hoito-ohjeita ja neuvoja?


Hiekat, sorat ja kasvualustat

Hiekat, sorat ja kasvualustat

Kiviainesten rakenteita on useita, joten niin myös niiden käyttökohteita. Kiviainesten puhtaudessa, laadussa ja tuotannossa on suuria eroja. Hyvä lopputulos edellyttää hyvää rakennusmateriaalia. Kysy ammattilaisen apua!

Pihakivet ja maisematuotteet

Pihakivet ja maisematuotteet

Valikoimastamme löydät kauniit ja kestävät pihakivet, pihalaatat, reunakivet ja porras- sekä muurikivet niin betonista kuin graniitista valmistettuina sekä erilaiset tekonurmikot. Valikoima on suunniteltu suomalaisiin sääoloihin ja maisemaan sopivaksi.

Siirtonurmikot, kuntat & muu kasvillisuus

Siirtonurmikot, kuntat & muu kasvillisuus

Tehdään pihastasi helppohoitoinen, siisti ja huoliteltu kokonaisuus. Valikoimaamme kuuluvat myös laadukkaat siirtonurmikot, ekologiset kuntat eli metsänsiirrännäiset sekä pihan muu kasvillisuus. Terveiden ja laadukkaiden tuotteiden avulla kohteestasi saadaa nopeasti käyttövalmis ja kulutusta kestävä kokonaisuus.

Viherkuution kautta saattee pihallenne kaiken kasvillisuuden perennoista aina isoihin puihin. Valikoimastamme löytyy myös erilaisia perenna- ja kosteikkomattoja aina paahteisen ja kuivan paikan kasvillisuudesta sitten varjoisan ja kostean paikan kasvilisuuteen.


Katteet

Katteet

Pihalle viimeisteltyä ilmettä ja sen kunnossapitoa helpottamaan tarjoamme myös teille erilaisia kateaineita, kuten kivikatteita ja erilaisia kuori- ja koristekatteita. Istutusalueiden katteet pidättää kosteutta ja vähentää näin kastelutarvetta. Katteet estävät myös rikkaruohojen kasvua ja suojaavat maaperää niin kuivina kuin sateisinakin kausina. Katteiden avulla pystyt myös luomaan puutarhaasi uudenlaisia väripintoja.


Valaistus ja pihan sisutaminen

Valaistus ja pihan sisutaminen

Luodaan pihavalaisuksella pihallesi turvaa ja tunnelmaa, tehdään pihatiloistasi viihtyisiä. Piha on talosi vihreä jatke.

Palveluja myös yrityksille

Ota yhteyttä

Viherkuution tarjoamat palvelut - suunnittelusta toteutukseen - sopivat niin uudesta pihasta haaveilevalle, kuin vanhan pihan kunnostajallekin. Palvelemme sekä oman pihan rakentajia että yrityksiä ja julkisyhteisöjä.

Ota yhteyttä nyt!

Kaikki suunnittelusta toteutukseen! Pyydä tarjous palveluista tai pihatuotteistamme!

Viherkuutio Oy

+ 358 40 090 6156
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Y-tunnus: 3126008-3


  Korjaamotie 2, 49400 Hamina

Me tykkäämme!

Benders
Heinorasimus
Kekkila
Kunttapiha
Pihakulma
Rudus
Vihervakka
Ylamaagroup