Tule
 viherkuutiolaiseksi

#meviherkuutiolaiset olemme reilu joukko koulutettuja viheralan ja sitä tukevien alojen ammattilaisia. Toimimme Viherkuution sateenvarjon alla yritystemme kautta.

#meviherkuutiolaiset

  • Sinulla on Y-tunnus ja yritys, jonka yhteiskunnalliset velvoitteet on hoidettu. Yrityksesi kuuluu Vastuu Groupin Luotettava kumppani -rekisteriin.
  • Sinulla on koulutus toimialallesi
  • Pidät työskentelystä osaavassa tiimissä
  • Tunnet toimintaa säätelevät lait ja määräykset.
  • Oma, muiden ja ympäristön turvallisuus on sinulle ykkösasia. Työskentelet luontevasti kulloisenkin projektin työnjohdon alaisuudessa ja vaihtuvissa tiimeissä.
  • Arvostat urakoiden aikatauluja ja vastaat työstäsi takuuaikana ja sen jälkeen.
  • Käytämme Visma Moveniumia ja perehdytämme sen käyttöön.
  • Yhteistyö pelaa molemmin puolin reilusti, lojaalisti ja luotettavasti.  

Mitä on olla #meviherkuutiolainen?

Viherkuution kanssa on voitu koko ajan tehdä avointa yhteistyötä, joka perustuu molemminpuoliseen luottamukseen. Ajatus- ja toimintamallimme ovat hyvin samanlaiset, joten toimiminen yhdessä on ollut todella helppoa. Molemmat tietävät toistensa vahvuus-/toiminta-alueet ja näin ollen voimme molemmat tarjota kokonaisvaltaista palvelua omille asiakkaillemme luottaen, että työt tulevat tehtyä juuri sillä intensiteetillä ja tarkkuudella, millä toimimme itsekin.

Erkka Hautanen
Arboristi
Pihapuut Pinoon

Viherkuution kumppanina tiedän, että käytännön asiat ja paperiasiat hoidetaan kaikkien sääntöjen mukaan. Osaamistani ja panostani arvostetaan. Olen iloinen, että saan olla mukana kehittämässä toimintaa ja tekemässä monipuolisesti töitä istutussuunnitelmista dokumenttien laatimiseen. Minnalla on aina uusia ideoita, joiden parissa oppii itsekin uutta ja pysyy alan aallon harjalla.

Merja Naroma
Viheraluemestari
Rose Factory Oy

Viherkuutiolla on todella mukava työilmapiiri. Työkaverit ja johto on ihan huippua. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja mikään päivä ei ole samanlainen tai yksitoikkoinen.

Sanna Holanti
Pihamyyrät

Toimiminen Viherkuutiolaisena on ollut minulle mielekästä.
Yhteistyö on sujuvaa ja työskentely mutkatonta, sekä ammattimaista.

Jari Niklander
Sininata Oy

Viherkuutio tiimissä on ollut mahtava olla mukana. Työt tehdään kunnolla ja hyvien suunnitelmien mukaan.

Sami Suoknuuti
Kuljetus Suoknuuti Oy

Viherkuutiolaisia

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Halutessasi uudeksi viherkuutiolaiseksi, ota yhteyttä Minna Harjuun hyvissä ajoin ennen seuraavan kauden alkamista.
OTA YHTEYTTÄ
Viherkuutio logo
Viherkuutio Oy ja #meviherkuutiolaiset olemme vihreän rakentamisen ammattilaisia. Toteutamme ja hoidamme kaikenlaisia ja -kokoisia pihoja Kymenlaakson ja Loviisan alueella. Olemme oikea kumppani vihreän fiiliksen luomisessa kaikille pihojen omistajille tai sellaiseksi haaveileville.
© 2024 Viherkuutio Oy
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram