Viherkuution
 tarina

Viherkuutio on tehty tiedosta, taidosta, osaamisesta, kokemuksesta, näkemyksestä ja intohimosta parempiin pihoihin.
Viherkuutiolaisia

Minnan vihreä tie Viherkuutioon

Ennen Viherkuution perustamista vuonna 2012 Minna Harju teki pitkän ja monipuolisen työuran kuntien ja kaupunkien puistotoimessa ja viheralan oppilaitosten maailmassa. Siellä kypsyi ajatus auttaa ihmisiä heidän omissa lähiympäristöissään parantaen kotien, vapaa-ajan asuntojen ja työpaikkojen pihoja ja ulkotiloja. Tavoitteena on ollut alusta asti laajentaa vihreän ympäristön ymmärtämistä ja parantaa arjen turvallisuutta. Palvelun lähtökohtana Minnalle ja koko Viherkuution tiimille on koulutuksella ja kokemuksella hankittu ammattitaito, jossa yhdistyvät tekemisen laatu ja palvelun käyttämisen helppous.

Minna Harju valmistui puutarhuriksi v. 1997 ja jatkoi hortonomi- ja maisemasuunnitteluopintoja valmistuen vuonna 2001. Vihervalvojan opintojen ja pätevyyden vuoro oli vuonna 2005. Minna jatkoi opintoja ammatillisessa opettajakoulutuksessa valmistuen alan opettajaksi 2011. Vuonna 2013 Minna suoritti myös näyttötutkintomestarin opinnot. Oman Viherkuutio-yrityksen perustamisen aika tuli 2012 ja osakeyhtiön perustamisen aika oli keväällä 2020. Viherkuutio Oy palvelee yksityisiä asiakkaita, rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä suunnittelusta ja toteutuksesta kunnossapitoon asti pääasiassa Kymenlaakson ja Loviisan alueella.
”Olen suunnitellut tähän mennessä satoja pihoja Etelä- ja Keski-Suomessa, rivitalojen ja omakotitalojen yksityisistä pihoista taloyhtiöiden piha-alueisiin sekä julkisiin kohteisiin. Suunnittelemieni pihojen joukossa on myös useita asuntomessukohteita. Viherkuutio toteuttaa vuosittain useita kymmeniä kohteita ja työllistää kauden aikana jopa lähes sata ympäristörakentamiseen liittyvää ammattilaista heidän omien yritystensä kautta. ”

Olen Viher- ja Ympäristörakentajat ry:n, Puutarhanrakentajat ry:n sekä Maisemasuunnittelijat ry:n jäsen. Löydät yritykseni Luotettava kumppani -palvelusta ja yritys on merkitty Eviran kasvinterveys- ja taimiaiheistorekisteriin.
Minna Harju, Viherkuutio
Viherkuutio logo
Viherkuutio Oy ja #meviherkuutiolaiset olemme vihreän rakentamisen ammattilaisia. Toteutamme ja hoidamme kaikenlaisia ja -kokoisia pihoja Kymenlaakson ja Loviisan alueella. Olemme oikea kumppani vihreän fiiliksen luomisessa kaikille pihojen omistajille tai sellaiseksi haaveileville.
© 2024 Viherkuutio Oy
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram