• Kestävää kauneutta pihallesi

    Kestävää kauneutta pihallesi

    Pehmeitä pintoja tai selkeitä muotoja. Millainen on Sinun unelmien piha?

  • Vihreää viihtyvyyttä sisätiloihin

    Vihreää viihtyvyyttä sisätiloihin

    Luonto tulee lähelle. Lisää viihtyvyyttä sisätiloihin!

Yksityispihoille

Yksityispihoille

Piha ja puutarha muodostuu asukkaiden tarpeiden ja maun sekä paikallisten olosuhteiden mukaan. Oli pihasi sitten istutusalueiden täyttämä keidas tai huoleton ja helppohoitoinen, mikään pihoista ei synny itsestään.
Taloyhtiöille

Taloyhtiöille

Laadukkaasti ja monipuolisesti suunniteltu, rakennettu ja hoidettu piha on oleellinen osa nykypäivän asumista. Ammattitaitoinen rakentaminen helpottaa myös pihan hoitoa ja se nostaa myös kiinteistön arvoa. Viherkuutio on luotettava ja ammattitaitoinen, laajaa erikoisosaamista omaava kumppani!
Yrityksille & julkiselle sektorille

Yrityksille & julkiselle sektorille

Viheralueet ovat käyntikortti, jotka korkeatasoisesti toteutettuna ja hoidettuna antavat edustavan kuvan talonne tavasta toimia. Teemme yhteistyötä rakennusliikkeiden kanssa ja voimme tarjota myös osia suuremmista kokonaisuuksista.

Kestävää kauneutta - toimivia ratkaisuja

Hoidamme pihasi ja puutarhasi rakennustyöt avaimet käteen -periaatteella. Kauttamme saat tarvittaessa myös alan ammattilaisten palveluja puurakentamisen, sähkötöiden ja konetöiden osalta.


Pihaneuvonta

Pihaneuvonta

Pihaneuvontakäynnin aikana kartoitamme pihan ja puutarhasi ongelmakohtia sekä kehitämme kanssasi niihin ratkaisuja paikanpäällä. Käymme läpi tarvittaessa pihan tilat, toiminnot ja rakenteet. Tarkistamme kasvillisuuden kunnon sekä katsomme mitä kasveja kannattaisi poistaa ja säilyttää, mitä siirtää tai hoitoleikata, mitä kokonaan uudistaa. Saat myös halutessasi ehdotuksia pihan toimintojen muutoksille ja uudisrakentamiselle.


Suunnittelu

Suunnittelu

Piha ja puutarha ovat talon laajennus, asunnon osa. Asuintalon piha ja puutarha ovat parhaimmillaan asukkaiden oleskelu-, leikki- ja harrastustiloja. Pihan materiaalit sopivat talon väreihin ja tyyliin. Tontin tilajako noudattaa usein asunnon tiloja.

 Pihasuunnittelijan puoleen kannattaa kääntyä jo silloin, kun rakennushanke on vielä piirustuspöydällä. Näin vältytään monelta ongelmakohdalta niin rakennettavan pihan rakennusbudjetissa kuin itse rakennustöissäkin. Selkeät, toisiinsa liittyvät ulkotilat tekevät pihastasi helppohoitoisen ja mahdollistavat pihan käyttämisen ympäri vuoden, pihan lähtökohtia unohtamatta.

 Viherkuution suunnittelupalveluiden avulla pihastasi ja puutarhastasi saadaan jokaisen käyttäjän näköinen, selkeä ja huoliteltu kokonaisuus, ympäristön asettamat vaateet huomioiden.

 


Viherrakentaminen

Viherrakentaminen

 Tehdään ammattitaitoisesti rakentamalla pihastasi helppohoitoinen ja toimiva kokonaisuus.

 Puutarhan hoito on vaivatonta ja piha säilyttää ryhtinsä vuosikymmeniä, kun pihan rakenteiden pohjatyöt sekä rakenteet tehdään huolella. Muutaman neliön voit ehkä rakentaa itse, mutta ison alueen viherrakentamistyöt vaativat usein ammattilaisen apua.

 Viherkuution palveluihin kuuluvat mm. piha- ja katukiveykset, muurit, portaat ja kiviaidat, vesiaiheet, kasvualustat, kasvien istutustyöt sekä kylvö- ja siirtonurmet. Hoidamme pihasi ja puutarhasi rakennustyöt ´avaimet käteen´ periaattella. Kauttamme saat alan ammattilaisten palveluja tarvittaessa myös puurakentamisen, sähkötöiden ja konetöiden osalta.

 


Pihan hoito

Pihan hoito

Pihan hoitoa helpottavia ratkaisuja kannattaa miettiä jo pihaa suunnitellessa tai pihaa remontoidessa. Pihan hoidosta ei saa tulla riippakiveä, jotta pihasta nauttimiseen jää riittävästi aikaa.

Viherkuutio auttaa myös piha hoitotöissä, joko ohjeistamalla sinua miten pihassa olevia kasveja, nurmikkoa ja kovia materiaaleja hoidetaan ja / tai tekemällä pihan hoitotyöt puolestasi.

 


Vihervalvoja

Vihervalvoja

Vihervalvoja toimii puolestasi hankkeissa tilaajan edustajana. Vihervalvonta on erikoisvalvontaa, jonka tekemiseen tarvitaan viheralan erikoisosaamista.

Vihervalvojalla on ammattitaitoa valvoa kokonaisvaltaisesti niin ympäristörakentamisen kuin ylläpidonkin urakoita, sekä uudiskohteita että vanhojen kohteiden kunnostamista. Ammattitaitoinen vihervalvoja auttaa osaltaan tilaajaa viemään hankkeen onnistuneesti loppuun aina suunnitteluvaiheesta takuuajan loppuun asti.


Vihersisustus

Vihersisustus

Ennakkoluuloton, innovatiivinen ja rohkea viherkasvien käyttö on oiva tapa luoda viihtyisä ja rauhoittava ilmapiiri niin kotiin, toimistolle kun julkisiin tiloihinkin. Toteutamme ammattitaidolla upeat kasviseinät sekä erikoisetmatkin viherasetelmat ja -istutukset sekä ulkotiloihin kauden mukaiset ruukkukukkaistutukset. Huoltopalvelumme varmistaa kasvien hyvinvoinnin ja pitkäkestoisen kauneuden.

Palveluja myös yrityksille

Ota yhteyttä

Viherkuution tarjoamat palvelut - suunnittelusta toteutukseen - sopivat niin uudesta pihasta haaveilevalle, kuin vanhan pihan kunnostajallekin. Palvelemme sekä oman pihan rakentajia että yrityksiä ja julkisyhteisöjä.

Ota yhteyttä nyt!

Kaikki suunnittelusta toteutukseen! Pyydä tarjous palveluista tai pihatuotteistamme!

Viherkuutio Oy

+ 358 40 090 6156
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Y-tunnus: 3126008-3


  Korjaamotie 2, 49400 Hamina

Me tykkäämme!

Benders
Heinorasimus
Kekkila
Kunttapiha
Pihakulma
Rudus
Vihervakka
Ylamaagroup