Viherkuution
lahjakortit

Viherkuution lahjakortti on varmasti onnistunut lahja jokaiselle pihan omistajalle! Lahjakorttia voi käyttää kaikkiin palveluihimme joko kokonaan tai osana laajempia palveluita, joista saaja voi itse päättää hänelle sopivimman.
Suosituimpia lahjakorttipalveluita ovat pihan syys- ja kevättöiden tekeminen, puiden hoito ja leikkaaminen, kausi-istutusten tekeminen, pensasaitojen leikkaaminen, pihaneuvontakäynti, pihasuunnittelu sekä hoitosopimus. 

Lahjakortti sopii yrityslahjaksi, henkilökunnan muistamiseen ja palkitsemiseen. Lapset ilahduttavat lahjakortilla vanhempiaan tai isovanhempiaan. Lahjakortti sopii mainiosti myös kimppalahjaksi ystävälle syntymäpäivälahjaksi tai häälahjaksi.

Alla muutama hintaesimerkki. Tutustu hinnastoon ja valitse sopiva lahjakortti, ilahdutat varmasti!
PalveluHinta
Puutarhuri58€/h
Pihaneuvontakäynti 2h350€
Pihanhoitotyöt päivä (8 h)464€
Pihan istutusalueiden kevät- tai syyskunnostusAlk. 450€

Osta lahjakortti

Osta lahjakortti täyttämällä lomakkeen kentät. Saat sähköpostiisi maksulinkin jolla lahjakortin tilaus maksetaan. Toimitamme lahjakortin PDF-tiedostona sinulle 3 arkipäivän sisällä tilauksen maksusta.
Lahjakortin tilaus
250
Viherkuutio logo
Viherkuutio Oy ja #meviherkuutiolaiset olemme vihreän rakentamisen ammattilaisia. Toteutamme ja hoidamme kaikenlaisia ja -kokoisia pihoja Kymenlaakson ja Loviisan alueella. Olemme oikea kumppani vihreän fiiliksen luomisessa kaikille pihojen omistajille tai sellaiseksi haaveileville.
© 2024 Viherkuutio Oy
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram