Pihan hoitosopimus

Hoitosopimuksella huoletonta pihaelämää

21.10.2022

Oma piha on monen unelma, mutta ei aikaa sen hoitamiseen. Toisella oma piha on jo, mutta ei voimia sen ylläpitämiseen. Kolmannelle piha tarkoittaisi yksityisyyttä, jos joku muu leikkaisi nurmikon ja pensasaidat ja tekisi isoimmat kausityöt. Kyllä se onnistuu!

#meviherkuutiolaiset puutarhurit ja arboristit ovat tänäkin syksynä olleet ahkerina hoitosopimuspihoilla. Hoitosopimuksen voi tehdä niin yksityiselle pihalle, taloyhtiön pihalle kuin yritystenkin pihoille. Ohessa esimerkkejä hoitosopimuksiin sisältyvistä töistä.

Hoitosopimus tehdään aina kaudeksi kerrallaan ja aloitamme alkustartilla. Kevätkunnostus tehdään huhtikuussa (sisältää esimerkiksi ylläpitoleikkaukset, lannoitukset ja kalkitukset, kitkentä ja jätemaksut) ja syyskunnostus loka- / marraskuussa (sisältää esimerkiksi ylläpitoleikkaukset, lannoitukset (elokuussa) ja kalkitukset, kitkentä ja jätemaksut, puiden ja pensaiden lehtien poisto). Voit sopia myös kuukausihuollosta, joka sisältää istutusalueiden siistimisen kerran kuussa; touko-, kesä-, heinä-, elo-, syys- ja lokakuu (sisältää esimerkiksi kitkennän, tarvittavat ylläpitoleikkaukset ja jätemaksut).

Kesällä olisi ihana viettää aikaa lomaillen ilman nurmikonleikkuuhuolia. Nyt onnistuu! #meviherkuutiolaiset teemme puolestasi nurmikon huollon kaudesta riippuen huhti- / toukokuu – lokakuun aikana. Nurmikon huoltosopimukseen kuuluvat kevät- ja syyslannoitus sekä kalkitus, ilmaaminen kerta vuoteen, sekä leikkaaminen hoitoluokan mukaisesti. Leikkuutyö pitää sisällään myös reuna-alueiden siimaamisen.

Teemme puolestasi myös näyttävät kausikukkaistutukset ja pidämme niistä huolta.

Muita toivottuja hoitosopimukseen lisättäviä pihan töitä ovat mm. pensaiden alasleikkuut, kastelut, paikkaistutukset, sora-alueiden kitkennät, kiveyksien ja asfalttialueiden pesut, rakenteiden korjaustyöt, puiden leikkaaminen, lehtien poisto muualta kuin istutusalueista, hiekotushiekan poisto istutusalueista, kiveyksien myrkyttäminen rikkakasveja vastaan ja kuorikatteen levittäminen.

Häivytä huolet pihatöistä, #meviherkuutiolaiset hoidamme pihasi.

Muistathan, että pihan hoitotöistä voit saada kotitalousvähennyksen! Ja näin joulukauden alkaessa kannattaa muistaa, että hoitosopimus on tervetullut lahja vaikkapa isovanhemmille tai nuorelle perheelle. No, tarkemmin ajatellen ihan kaikille;) Ota yhteyttä ja tehdään hoitosopimuksella onnellinen piha ja sen onnellinen omistaja!

Viherkuutio logo
Viherkuutio Oy ja #meviherkuutiolaiset olemme vihreän rakentamisen ammattilaisia. Toteutamme ja hoidamme kaikenlaisia ja -kokoisia pihoja Kymenlaakson ja Loviisan alueella. Olemme oikea kumppani vihreän fiiliksen luomisessa kaikille pihojen omistajille tai sellaiseksi haaveileville.
© 2024 Viherkuutio Oy
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram